کار زائیده نمیشود مگر اینکه کارآفرین زائیده شود/ نیاز کشور به امیدآفرینی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم پنجمین کنفرانس ملی کارآفرینی صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه شریف، معاون پژوهشی دانشگاه و جمعی از مهمانان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در ابتدای مراسم مجید دهبیدیپور، دبیر پنجمین کنفرانس ملی کارآفرینی ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف مانند شجره طیبهای است که شاخههای آن در سپهر فناوری کشور تابنده است، اظهار کرد: دو نکته مهم باید مورد توجه قرار گیرد، اول اینکه از ۲۰ سال پیش که این مرکز تاسیس شده تاکنون منشا جنبش بزرگ کارآفرینی و خیر زیادی برای کشور شده و تمامی شرکتهای دانشبنیان دانشگاه از این مرکز سرچشمه گرفتهاند. ظهور و فعالشدن شرکتهای دانشبنیان باعث امیدآفرینی ابتدا در بین محققان دانشگاه و سپس در سطح کشور شد.
وی افزود: نکته دوم اینکه بالا بردن ضریب نفوذ برنامههای مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف تاکنون سرعت رشد چشمگیری داشته اما هنوز هم قابلیت گسترش دارد.
استقلال مهمترین عنصر شعار انقلاب اسلامی است
دهبیدیپور با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شریف با ۱۲ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئت علمی توانسته با شکلگیری تعداد زیادی شرکت دانشبنیان در این مرکز ۳ هزار نفر را وارد فعالیت کند، گفت: ایدهگیری در کنفرانسها، با هدف هماندیشی اتفاق میافتد و این دانشگاه با هدف پاسخ به سوالات و چالشهای پیش روی کارآفرینان نسبت به راهاندازی این مرکز اقدام کرده است که امیدواریم دانشجویان و محققان دانشگاه نسبت به هماندیشیهای متفکرانه اصرار کنند.
در ادامه مراسم، رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و ماه رجب گفت: شعار انقلاب اسلامی از ابتدا استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بوده است، استقلال مهمترین عنصر این شعار است چراکه دلیل اعمال حجم زیادی از تحریمهای ظالمانه در حق ملت ایران همین اهتمام به داشتن استقلال در کشور است که ملت ما همواره خواستار آن بودهاند.
کارآفرینی باید مقدمه ایجاد امیدآفرینی باشد
رئیس دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: کار زاییده نمیشود مگر اینکه کارآفرین زائیده شود و کارآفرین هم صرفا با پرورش و تربیت بهوجود میآید و برگزاری این نوع کنفرانسها بستر کارآفرینی را در کشور فراهم میکند.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی باید مقدمه امیدآفرینی را فراهم کند، اظهار کرد: ما امروز در کشور نیاز به امیدآفرینی داریم و باید تلاش کنیم امیدآفرینی را در راستای کارآفرینی ایجاد کنیم و بهطور قطع کارآفرینانی موفقتر هستند که در محیط کار و مجموعه تحت امرشان، امید ایجاد کنند.
جلیلی در ادامه با تاکید بر اینکه تفاوت دو کارآفرین در نگاه به زندگی است، عنوان کرد: انسانها زمانی بزرگ میشوند که دستگیری کنند نه اینکه صرفا به دست دادن بیندیشند. آنکه به گلیم خودش فکر میکند بزرگ نیست بلکه فردی که کارآفرینی کرده و به فکر گلیم دیگران نیز هست مورد توجه و لطف خداوند قرار میگیرد.
این مقام مسئول افزود: در دانشگاه نیز استاد کارآفرین نسبت به استاد معمول آموزشی، اولیتر است زیرا فعالیت و حرکت عظیمی ایجاد میکند که برکت آن تمامی ابعاد جامعه را فرا میگیرد.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/